Het zelfstandig ondernemerschap is voor velen een wens. Maar er komen ook vele vragen op u af en u krijgt te maken met instanties waar u niet eerder mee te maken heeft gehad zoals branche organisaties, belastingdienst en Kamer van Koophandel. Daarnaast kost het opzetten van een eigen onderneming veel tijd. Een goede start gaat vaak vergezeld van een deugdelijk ondernemersplan. Noodzakelijk voor het verkrijgen van een passende financiering, maar ook bijzonder bruikbaar om voor u als leidraad te dienen bij het succesvol tot stand komen van uw onderneming. Het ondernemersplan geeft dan een helder beeld van de opzet van uw plannen en de toekomstmogelijkheden van uw bedrijf.

  
Startersbegeleiding

Terug naar Onze diensten


Ook op administratief gebied moeten tal van zaken worden geregeld. Variërend van de aanmelding bij de belastingdienst, de inschrijving bij de Kamer van Koophandel tot het inrichten en bijhouden van de financiële administratie.

Elka Accountancy kan u begeleiden in de aanloop naar het ondernemerschap zoals in de keuze van rechtsvorm en opzetten van de administratie en het aanvragen van een eventuele financiering. U bepaalt daarbij wat wij voor u kunnen doen en wat u zelf doet.

Graag nodigen wij u uit om te inventariseren wat wij voor u als starter kunnen betekenen.