Wij bieden u een breed scala aan diensten voor uw bedrijf.  Het verwerken van de financiële administratie. Het samenstellen van de jaarrekening. Het verzorgen van de  fiscale aangiften. Fiscaal advies op maat.


Administratie

Jaarrekening

Het zelfstandig ondernemerschap is voor velen een wens. Maar er komen ook vele vragen op u af en u krijgt te maken met instanties waar u niet eerder mee te maken heeft gehad zoals branche organisaties, belastingdienst en Kamer van Koophandel. Daarnaast kost het opzetten van een eigen onderneming veel tijd. Een goede start gaat vaak vergezeld van een deugdelijk ondernemersplan. Noodzakelijk voor het verkrijgen van een passende financiering, maar ook bijzonder bruikbaar om voor u als leidraad te dienen bij het succesvol tot stand komen van uw onderneming. Het ondernemersplan geeft dan een helder beeld van de opzet van uw plannen en de toekomstmogelijkheden van uw bedrijf.


Als ondernemer in het MKB wordt u overspoeld met regels en ontwikkelingen op fiscaal gebied. Dan is het handig om te weten dat u hiervoor een beroep kunt doen op uw accountant. Onze kennis is up-to-date, zodat wij u en uw bedrijf een passend advies kunnen geven. Of het nu gaat om inzicht te geven in de verschillende regelingen voor ondernemers en fiscaal vriendelijke beloningen of het kiezen van de juiste rechtsvorm. Voor fiscaal en bedrijfseconomisch advies kunt u altijd bij ons terecht.

Startersbegeleiding

Advies

Uw financiële administratie geeft u een overzicht van de bedrijfsresultaten in een bepaalde periode en inzicht in de financiële positie van uw bedrijf

Wij kunnen u ondersteunen met:

• Inrichting en/of beoordelen van de administratie

• Verzorgen van de financiële administratie

• Verzorgen van tussentijdse rapportages

• Opstellen en indienen van aangiften omzetbelasting

• Complete loonadministratie

• Administratieve ondersteuningDe jaarrekening geeft u een jaarlijks overzicht van de financiële situatie en het resultaat van uw bedrijf.

Wij kunnen voor uw bedrijf:

• De jaarrekening samenstellen en analyseren

• De publicatie jaarrekening opstellen

• Bijzondere accountantsverklaringen verzorgen

Privacyverklaring Klachtenregeling Algemene voorwaarden Contact
Wie zijn wij? Onze diensten Kernwaarden